Udruga MachLAB, sudjelovala je na još jednoj manifestaciji od 22. do 23. lipnja, na kojoj se populariziraju prirodne i tehničke znanosti, a osobito inovacije u svakom pogledu, koje svakoga puta oduševljavaju brojne posjetitelje.

Radi se o manifestaciji već spomenutoj u naslovu, Prague Maker Faire 2019., a na istoj, Udrugu MachLAB su prezentirali: Mateo Miličević, Patrik Abramušić i Antonio Božić.

Na štandu u jednom od najljepših gradova Europe, Pragu, odlično je predstavljen i rad same Udruge MachLAB, koji se temelji na svakodnevnom istraživanju, usavršavanju i populariziranju korištenja 3D pisača, te besplatnom edukacijom javnosti u svrhu unaprjeđenja današnjeg društva.

Posjetiteljima smo omogućili zanimljive besplatne radionice, na kojima su mogli upoznati i savladati nove tehnike izražavanja vlastite kreativnosti. Izrada privjesaka, graviranje stakla i drva, bojanje, korištenje CAD programa, upoznavanje s radom 3D pisača, prezentacije i još mnogo toga.

Na samome štandu ponuđeno je više od 300 letaka s općim informacijama o Udruzi MachLAB, napisani na engleskom i češkom jeziku.

Uz sve navedeno, predstavljeni su i radovi izvedeni na 3D pisaču Ender 3 Pro, koji su dizajnirani u nekom od brojnih CAD programa, a dodatno usavršeni u Cura 4.1.0 programu, od strane Matea Miličevića, a radionice su predvodili Patrik Abramušić i Antonio Božić.

Na samoj manifestaciji MF Prague 2019., nazočio je i slavni Josef Prusa, najistaknutije lice u svijetu 3D pisača.

Naša sjajna ekipa uspješno je odradila još jednu zanimljivu misiju! Čestitke našim dečkima!

 

Skupština Udruge MachLAB

 

Prague Maker Faire 2019.